Loading

Sjier Hasjiriem

Meezingen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe koorleden.
Kom daarom eens een avondje met ons meezingen.
Dan leggen wij een zangmap voor je klaar.

Hoe wordt er gerepeteerd?

Wat doen we?
Tijdens de repetitieavonden richten we ons op het instuderen van muziekstukken en het ontwikkelen van zangtechnieken. We zorgen ervoor dat iedereen zijn/haar partij goed kent en dat de puntjes op de i worden gezet. Het gezellige onderlinge contact kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. We beginnen elke avond met het zingen van een Psalm, het lezen van een Bijbelgedeelte en een gebed.

Zingen!
Hierna is het aan onze dirigent! We beginnen met inzingen, waarna we verder gaan met onze muziek. Soms sluiten de muziekstukken aan op een thema zoals Kerst of Pasen, maar we hebben ook veel stukken die we het hele jaar door kunnen zingen.

Welke partij kan ik zingen?

Ons koor is op te delen in vier partijen. De twee vrouwenpartijen zijn alt en sopraan, en de mannen worden opgesplitst in bas en tenor.

Je kunt altijd meezingen met een partij die goed bij je past. Als je graag hoge noten zingt, dan kun je aansluiten bij de de sopranen of tenoren. Zing je liever wat lager? Dan past de alt- of baspartij beter bij je.

Weet je niet zeker welke partij voor jou geschikt is? Dan kun je altijd een keer meezingen bij beide partijen. Onze dirigent denkt natuurlijk graag met je mee over welke partij het beste bij jouw stem past.

Kan ik eens komen kijken?

Wil je ook eens de sfeer proeven? Kom eens langs tijdens één van onze repetities. Bij binnenkomst kun je je voorkeur voor partij aangeven; sopraan, alt, tenor of bas. Je krijgt een leenmap van het koor met het actuele repertoire, zodat je ook alle muziek kunt inzien. Daarna kun je gelijk meezingen. Uiteraard is alles vrijblijvend.

Aanmelden
Een afspraak maken om te komen kijken? Dat is eenvoudig gedaan. Ken je een lid van het koor, dan kun je zonder verder contact met hem of haar meekomen. Ken je niemand? Geen probleem, ook dan kun je gewoon langskomen. Wil je toch liever vooraf even contact? Kijk dan op onze contactpagina.

Hoe kan ik lid worden?

Ben je één of meerdere avonden langs geweest en heb je besloten om lid te worden? Dan kun je het inschrijfformulier invullen en aan de muziekbeheerder geven.

Je krijgt van ons een uitvoeringsmap en een vlinderdas (mannen) of sjaal (vrouwen). Onze muziekbeheerder zorgt ervoor dat je het huidige repertoire in handen krijgt en dan ben je er helemaal klaar voor. Welkom!

Zien we je snel?

Kijk op onze kooragenda wanneer we repeteren en kom gewoon eens langs
Dan kun je zelf ervaren hoe fijn het is om te zingen. 
En hoe gezellig het is met elkaar.

Shopping Basket